Äntligen nya extraljus på min Volvo V70

Ända sedan jag var en liten flicka har jag haft ett stort bilintresse och fascination speciellt vad gäller äldre bilar. Ford Shelby är en bil jag drömmer om att köpa en vacker dag men tills den drömmen besannas så får jag tyvärr köra vidare med min Volvo V70 som nyligen fick sig ett ansiktslyft med nymonterade extraljus led. Från början var jag lite inne på att köpa stora oledone 120W lampor men då jag inte hade nog med plats vid fronten så blev det inget av detta. Jag fick därför nöja mig med 60 watt lampor som fungerar som bra komplement till min led ramp som sedan tidigare sitter monterad på bilen. Jag och pappa hjälptes åt med monteringen då jag vägrar att låta mekaniker pilla på min fina bil när jag själv har kompetens nog att göra jobbet. Dessutom är det en social grej, man passar på att umgås och göra något gemensamt vilket händer alltför sällan i mitt stressiga liv.

En led ramp är bra främst på nära håll

Det finns många frågetecken kring vilken fordonsbelysning som egentligen är bäst. En led ramp på bil tycker jag blir snyggare överlag, speciellt om rampen har samma färg som bilens chassi dock kompletterar extraljusen avsevärt bra. Rampen tycker jag lyser helt fantastiskt men jag saknar ändå kastlängden på längre avstånd. Extraljusen blev i mitt fall en bra och billig lösning på det problemet men ifall jag köpt en Rigid led ramp så kanske jag inte behövt köpa till några fler lampor. Farsan kör med Rigid RDS och den har en kastlängd på nästan en kilometer dock är prislappen såpass hög att jag hade tvingats spendera flera tusen på belysning vilket jag inte är beredd på att göra.