Fasadbelysning med led belysning blev så himla lyckat

Tidigt i morse hämtade jag ut mina led lampor som jag beställt från belysningsbutiken Svealight. Jag är så himla glad att jag äntligen kan byta ut min gamla belysning som suttit på fasaden i nästan tre års tid. Lamporna som nu ska ersättas har ett par år på nacken och använder gammal halogen-teknik som alstrar väldigt mycket värme. Min nya fasadbelysning använder lysstarka led dioder och drar väldigt lite ström vilket resulterar i lägre omkostnader. Fasadbelysningen kommer att sättas upp vid sommarstugan så att man kan vara utomhus och mysa under sena sommarkvällar. Jag vet att det låter underbart och jag får ett lyckorus bara av tanken att sätta mig på trallen när allt blivit färdigt.

Om du haft planer på att köpa fasadbelysning så vill jag varmt rekommendera Svealight som hjälpte till med den tekniska biten för jag kan själv ganska lite om led lampor. Leveransen var omgående då jag beställde i fredags och hämtade ut dom hos postombudet under förmiddagen. Det finns alltid inte så mycket att klaga på om jag säger så. Ifall jag behöver fler lampor i framtiden så vet jag vart jag ska vända mig, jag är väldigt konservativ av mig och därför tog det lång tid innan jag vågade mig på den första beställningen. Tänk på att led lampan klarar mer än 50000 timmar innan ett byte krävs så det är definitivt värt att investera ett par extra kronor enligt mig.

Här finner du också spotlights

För dig som letar efter inomhusbelysning så finns det gott om lampor som passar detta ändamål. Hos Svealight hittar du snygga spotlights av tysk kvalitet som levereras med 5 års garanti. Det är alltså stor skillnad mellan dessa spotlights och de lampor som du handlar hos lågpriskedjor. Skillnaden är bland annat mellan komponenterna som sitter i lamporna. Världsledande led dioder så som Cree och Osram kombineras med drivdon från marknadsledande leverantörer som Mean Well och Tridonic. Om du är ute efter kvalitativa spotlights så rekommenderar jag definitivt att du handlar dom här.