All in på smycken

En av de saker som gör mig barnsligt entusiastisk och vardagslycklig är smycken, särskilt silversmycken. Jag har ett ganska gediget förråd av silversmycken i min ägo, men verkar aldrig lyckas känna mig nöjd med det jag har. Jag bär ganska mycket silversmycken och har särskilt en förkärlek för ringar, armband och örhängen – halsband är jag inte lika galen i. Det ska vara mycket, men inte ”blingit” utan mer lite åt det bohemiska hållet – gärna med halvädelstenar (turkoser är favoriten!).

Jag är inte särskilt förtjust i guld, men koppar kan vara riktigt snyggt. Jag vet inte riktigt vad det är, men guld glänser liksom för mycket på något sätt; det ser lite för snobbigt ut. Jag kan tänka mig att många inte förstår alls hur jag tänker här, men jag vill som sagt att känslan i smyckena jag bär ska vara lite bohemisk.

Klä upp en enkel outfit med smycken

En klädsel kan kläs upp med hjälp av smycken och lika mycket som jag älskar att bära mycket smycken, lika enkel vill jag oftast att klädseln ska vara till. Ofta bär jag bara svarta kläder, eller jeans, och pimpar outfiten med en massa smycken och kanske ett rött eller lila läppstift.

Jag gillar att köpa mina smycken online – i motsats till kläderna. Smycken behöver sällan provas utan man ser vad som passar en via en bild eller två. Det gäller ju definitivt inte för kläder…

Handlar du smycken online? Vilken smyckesbutik föredrar du?