Nytt i arbetsrummet

Jag spenderar en hel del tid vid datorn, som jag antar att de flesta gör idag. Jag har ett kontor hemma, vilket kanske är mindre vanligt, men jag älskar att slå mig ner där inne med en kopp kaffe vid sidan och slå ihjäl några timmar surfandes, skrivandes och sådär. För mig är telefonskärmen begränsande, så jag sitter hellre vid datorn när jag kan.

Stort skrivbord

Nu är det så att jag vill göra om lite inne på mitt kontor och har redan lagt dussintals med timmar på att surfa runt efter snygga kontorsmöbler. Det är framför allt ett nytt skrivbord jag är ute efter, men har redan blivit kär i ett flertal andre grejer också (stol och matta till exempel). Vet du hur många skrivbord det finns att välja bland? Det är sinnessjukt! Kontorsmöbler är överlag svårt att välja, för det finns så många snarlika varianter.

En ny dator

Jag vill ha ett stort skrivbord. Inte för att jag behöver det direkt, men jag gillar känslan av att sitta vid ett stort skrivbord. Dessutom syr jag också ibland och då är det bra att ha stora ytor att röra sig på. Jag tänkte också investera i en stationär dator när mina nya kontorsmöbler är på plats, jag tar ändå aldrig ur kontakten, så varför ens ha en?

Det känns så himla peppigt att det är förändringar på gång här hemma, kan knappt bärga mig tills allt är klart!