Välinvesterade pengar

Om det finns en grej jag verkligen ogillar så är det att städa. Jag känner människor som älskar att städa; som fejar och donar mest hela tiden och som menar att de inte kan vistas hemma om inte allt ligger på sin plats. Visst är det härligt när det är undanplockat och rent i alla vrår, men man orkar ju inte se till att det är så precis hela tiden.

Betalar gärna för att slippa städa

Min aviga inställning till städning blir inte bättre med åren och om det är något jag gärna skulle betala för att slippa så är det just hemstädning. Men vänta nu… kan man inte det då? Det slog mig för inte så länge sedan att man ju faktiskt KAN betala för att slippa städa hemma. Jag använde städhjälp för flyttstädning i Stockholm sist jag flyttade (så värt!) och kollade upp om samma städfirma även erbjuder hemstädning i Stockholm – och det gör de ju såklart.

Städdagen – bästa dagen!

Nu har jag städhjälp en gång i veckan och det är så himla väl värda pengar! Det är alltid rent hemma nu, även om det inte alltid är helt undanplockat så är det i alla fall alltid rent. Toan är ren, köket är rent, det är dammtorkat och dammsuget i alla vrår. Och dagen jag kommer hem från jobbet och Städenergi varit här så doftar det och skiner så magiskt fint. Tack vare RUT-avdraget så kostar det faktiskt inte heller så hemskt farligt.